Categorii
Your Cart

Despre noi

       Intr-o lume in care copiii si tinerii sunt din ce in ce mai atrasi de calculator, telefon si tableta, Editura Caba isi propune sa mentina cartile tiparite aproape de acestia. Infiintata in anul 2004, sigla editurii a aparut pentru prima data pe auxiliarele de matematica urmand ca acum, la mai bine de 12 ani de activitate, editura sa cuprinda volume din domenii variate (chimie, biologie, limbi straine etc.), precum si materiale didactice pentru prescolari si scolari mici.

       Fisele de lucru au aparut ca raspuns la dorinta editurii de a stimula curiozitatea celor mici si de a ii face pe acestia sa inteleaga mai bine lumea inconjuratoare. Elaborate de o echipa formata din cadre didactice cu experienta si har pedagogic, caietele de lucru sunt redactate in conformitate cu programele scolare aprobate de Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului. Grafica, copertele atractive si personajele inedite sunt doar cateva dintre caracteristicile care fac ca fisele de lucru ale Editurii Caba sa se remarce pe piata din Romania.

       Printre materialele editurii se evidentiaza si jocurile didactice care au ca scop formarea si educarea celor mici. Astfel, folosirea metodei de invatare prin joc conduce la asimilarea de noi cunostinte si indeletniciri, aducand contributii deosebite in dezvoltarea gandirii, imaginatiei, memoriei si a limbajului copiilor, dar si in formarea trassturilor de personalitate ale acestora. De exemplu, Calendarul naturii este jocul didactic pe care nu doar copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani il vor iubi, ci si parintii. Acesta contribuie la formarea notiunilor temporale, la dezvoltarea comunicarii copil-copil, copil-adult si la crearea unei atmosfere placute in clasa sau acasa. Este foarte util la activitatea denumita Intalnirea de dimineata de la gradinita sau scoala, deoarece contine jetoane atractive pentru copii. Acasa, acestia pot exersa impreuna cu bunicii, parintii, fratii sau surorile si se pot distra invatand lucruri folositoare pentru viata de zi cu zi.

      Datorita atractiei celor mici catre culorile vii, Editura Caba va pune la dispozitie o serie de planse cu povesti pictate in acuarela care ii vor atrage pe cei mici in universul personajelor, le vor stimula gandirea afectiva si le vor dezvolta creativitatea. Pentru cei care vor sa afle mai multe despre lumea inconjuratoare, editura a pregatit setul de 18 planse color despre „Vietuitoare si plante“ insotit de o brosura cu 96 de pagini in care gasiti scurte descrieri ale desenelor de pe planse, sintetizate perfect pentru a intelege mai bine universul animalelor si al plantelor.

     Editura Caba urmareste sa creeze si sa valorifice materiale didactice si auxiliare potrivite pentru desfasurarea orelor de curs pe fiecare segment de varsta. Ceea ce isi propune editura este, ca prin activitatea sa specifica, sa contribuie la formarea si dezvoltarea copiilor si tinerilor din ziua de astazi si sa transforme procesul educational intr-o experienta placuta atat pentru cei mici, cat si pentru cadrele didactice. 

     La baza activitatii editurii stau valori precum:
- pasiunea - proiectele in care ne implicam primesc intotdeauna 100% din grija si atentia noastra;
- integritatea - suntem intotdeauna onesti cu noi insine, cu autorii si clientii nostri;
- colaborarea - avem intotdeauna ceva de invatat unii de la altii; din acest motiv, inainte ca un proiect sa fie finalizat, sunt ascultate parerile tuturor membrilor echipei.

     Conceptele-cheie dupa care se orienteaza Editura Caba sunt competenta si seriozitatea in alegerea unor titluri cat mai diverse si respectarea unor standarde de calitate ridicate. Editura isi propune sa faca parte din viata a cat mai multor copii, tocmai din acest motiv materialele pe care le veti gasi sub egida ei sunt atent selectionate. Accentul cade pe detaliu, desenele fiind realizate de tineri talentati, cu o personalitate puternica. Printre caracteristicile desenelor editurii se numara originalitatea, fidelitatea realitatii si unicitatea paletei de culori.

     Cu o prezenta constanta atat in mediul online, cat si in cel offline, Editura Caba isi propune sa aduca un plus de calitate in domeniul editorial.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies