Categorii
Your Cart

Cadre didactice

Caietul este foarte bine structurat si vine in sprijinul cadrelor didactice din gradinitele cu program normal. Acesta cuprinde sugestii de teme saptamanale/proiecte, sugestii pentru portofoliul educatoarei, sugestii de activitati extracurriculare si exemple de completare a caietului. Se tipareste la..
30,00 Lei
Editura Caba va propune „Caietul educatoarei pentru gradinite cu program prelungit“. Caietul este foarte bine structurat si vine in sprijinul cadrelor didactice din gradinitele cu program prelungit. Acesta este adecvat unui astfel de program, avand un numar mai mare de pagini destinate completari..
35,00 Lei
Catalogul grupei 2023 (A4, coperta plastifiata, spira metalica) Catalogul grupei 2023 (A4, coperta plastifiata, spira metalica)
Disponibil in 2-3 zile
Catalogul grupei prevede spatiu pentru 36 de prescolari si acopera perioada septembrie-iulie a unui an scolar..  Format A4, coperte plastifiate. Pe copertele plastifiate se poate scrie cu marker permanent...
10,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies