Categorii
Your Cart

Fise de lucru 5-6 Ani

Fise de lucru grupa mare

Caietele speciale pentru grupa mare contin exercitii care definesc cunostintele viitorului scolar. Aceste fise de lucru pentru copiii de 5-6 ani au scopul de a-i face pe cei mici sa deprinda cat mai multe informatii, precum si tainele scrisului. Auxiliarele pentru aceasta grupa pe care vi le propunem sunt, de asemenea, diverse: regasiti activitati integrate care completeaza seriile anterioare, fise de lucru pe teme anuale de studiu, caiete speciale, grafisme si carti de colorat.

REEDITAT! Fisele de lucru au rolul de a-i familiariza pe cei mici cu literele de tipar ale alfabetului, pentru a-i ajuta ulterior la recunoasterea si folosirea acestora. Prin intermediul acestui caiet, copiii vor aprofunda despartirea cuvintelor in silabe. De asemenea, acestia vor invata sa formu..
20,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Activitati matematice – caiet de lucru pentru 5-6 ani“.  Prin intermediul acestui caiet, prescolarii vor parcurge exercitii diverse, cu scopul de a-si dezvolta abilitatile matematice. Invatarea, recunoasterea, scrierea si desenarea numerelor pana la 10,..
15,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Cunoasterea mediului inconjurator – caiet de lucru pentru 5-6 ani“. Acest caiet continua seria de auxiliare despre mediul inconjurator. Prin exercitiile de pe fiecare fisa de lucru, prescolarii vor aprofunda cunostintele despre mijloace de transport, vietuit..
14,00 Lei
O prezentare mai precisa a caietului este disponibila sub forma de filmulet:..
13,00 Lei
Continutul acestei carti cuprinde diverse activitati de colorat, pictat si decupat. Zanele anotimpuri ii calauzesc si ii incanta pe cei mici cu desene foarte frumoase intre care se regasesc mandale, personaje de poveste, diplome ce pot fi personalizate si elemente specifice fiecarui anotimp. ..
12,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti caietul de lucru "Evaluare initiala, continua si finala pentru 5-6 ani", conform curriculum 2019..
12,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Auxiliarul ii ajuta pe viitorii scolari sa intre in clasa intai cu toate cunostintele de care au nevoie. Steluta se foloseste de imagini ce pot fi colorate, ghicitori, poezii si cerinte distractive pentru a ii indemna pe copii..
15,00 Lei
APROBAT prin OMEN din 04.04.2018. Licuriciul Scaparici vine sa termine treaba inceputa de Scanteioara si Luminita, incheiand seria de „Activitati matematice“ pentru prescolari. Cei mici ajung in sfarsit sa deprinda toate cifrele de care au nevoie pentru a forma numere mai tarziu, formele geometrice,..
15,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Furnicuta revine pentru a se asigura ca viitorii scolari au cunostintele necesare. Cu ajutorul acestui auxiliar, toate informatiile asimilate in ceilalti ani de gradinita sunt fixate si imbogatite. Prezentarea video a caiet..
15,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Fisele de lucru sunt impartite pe grade de dificultate, astfel incat fiecare pagina contine cerinte ce pot fi rezolvate atat de prichindeii grupei mici, cat si de copiii grupei mari. Acestea sunt special marcate pentru a veni ..
15,00 Lei
Arlechino se intoarce pentru a verifica daca viitorii scolari au deprins tainele scrisului indeajuns incat sa se descurce bine la scoala. Acest auxiliar de exercitii grafice pentru grupa mare consolideaza grafismele invatate in anii precedent, aducand si cateva elemente de noutate. Prezentarea vi..
18,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Ultima publicatie din aceasta serie se adreseaza prescolarilor din grupa mare si are ca scop actualizarea si imbogatirea cunostintelor pe care cei mici le-au dobandit in anii precedenti. Caietul este structurat in 6 capitole c..
18,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Acest auxiliar incheie seria cu acelasi titlu, avand ca scop aprofundarea si imbogatirea notiunilor din domeniul stiintelor dobandite de cei mici in anii precedenti. Impreuna cu Dino si Dinolina, prescolarul grupei mari se va ..
18,00 Lei
REEDITAT! Aceste fise de lucru au scopul de a-i familiariza pe prescolari cu literele de tipar ale alfabetului. Ei vor descoperi si vor recunoaste fiecare litera cu ajutorul jocurilor diverse propuse. Literele sunt insotite de imagini reprezentative, conturate, care pot fi ulterior colorate de ca..
15,00 Lei
REEDITAT! Fisele de lucru au rolul de a-i familiariza pe copiii de 5-6 ani cu cifrele de la 0 la 9, pentru ca apoi acestia sa reuseasca sa faca combinatii, invatand astfel sa numere pana la 20. In plus, sunt introduse notiunile de cifre pare si cifre impare. Invatarea acestora se face prin joc, fie..
15,00 Lei
Carticica de colorat pentru copii cu varsta de 3+, contine desene frumos realizate, ghicitori atractive si fise de lucru interactive, dornice sa fie lucrate. Aceasta introduce prichindeii in lumea vietuitoarelor, invatandu-i sa le recunoasca si furnizand informatii inedite despre ele cu ajutorul ghi..
15,00 Lei
Coloratul reprezinta o modalitate relaxanta si interactiva de a invata, mai ales pentru copiii aflati la varste fragede, asemenea prescolarilor. De aceea,  Editura Caba va invita sa patrundeti lumea fascinanta a profesiilor si a meseriilor, oferindu-i oportunitatea prichindelului dumneavoastra ..
10,00 Lei
Reeditat si abia iesit dinn tipar! APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Ultimul caiet din seria de activitati integrate vine pentru a realiza o recapitulare totala a cunostiintelor asimilate in anii de gradinita, aducand cateva elemente de noutate si pregatind..
25,00 Lei
Ultimul caiet din seria carticelelor de colorat se adreseaza prescolarilor din grupa mare. Cu Iepurasul Tup, ei isi vor imbogati cunostintele despre vietuitoare marine, pasari, animale din alte tari, plante, jumatati de fructe si legume etc. Ghicitorile sunt adecvate acestei varste, invatandu-i pe c..
10,00 Lei
Vietuitoare salbatice - carticica de colorat (Se tipareste la comanda)..
15,00 Lei
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies