Categorii
Your Cart

Fise de lucru 3-4 Ani

Gasiti aici caiete speciale pentru gradinita, grupa mica, precum si seturi sau activitati integrate. Fisele de lucru pentru 3-4 ani sunt atractive, continand ilustratii captivante, care au fost desenate cu mare grija pentru a fi cat mai precise. Mai mult,fiecare caiet cuprinde fise de lucru cu activitati pentru copii de 3-4 ani care cresc in dificultate treptat, astfel incat notiunile de baza sa fie bine intelese.

    Auxiliarele ,,Alfi ne învață” sunt instrumente de lucru, structurate pe nivele de vârstă 3-4 ani, 4-5 ani și 5-6 ani, și vin în ajutorul cadrelor didactice pentru a le dezvolta preșcolarilor sentimente pozitive față de lucrul cu cartea, prin ac..
18,00 Lei
Disponibil din luna noiembrie 2023.    Auxiliarele ,,Alfi ne învață” sunt instrumente de lucru, structurate pe nivele de vârstă 3-4 ani, 4-5 ani și 5-6 ani, și vin în ajutorul cadrelor didactice pentru a le dezvolta preșcolarilor sentimente pozitiv..
18,00 Lei
  Editura Caba va invita sa descoperiti „Dezvoltarea limbajului si a comunicarii – caiet de lucru pentru 3-4 ani“.  Acest auxiliar ii va initia pe cei mici in domeniul “Limba si comunicare”. Boboceii vor reusi sa descopere si, ulterior, sa recunoasca diverse obiecte si personaje de p..
16,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Activitati matematice – caiet de lucru pentru 3-4 ani“.  Auxiliarul cuprinde o gama diversificata de exercitii care ii vor initia pe pitici in invatarea cifrelor 1-3, a formelor geometrice cerc si patrat, precum si a culorilor rosu, albastru, galben. Bu..
16,00 Lei
Micuta albina ii va indruma pe pitici catre descoperirea mediului ce ne inconjoara. Cele mai importante subiecte abordate se refera la vietuitoare si plante, sanatate, sarbatori, anotimpuri, mijloace de transport, la nivelul varstei de 3-4 ani. Desenele viu colorate ii vor ajuta pe cei mici sa-si fo..
16,00 Lei
Pentru a vizualiza continutul caietului de gradinita, va invitam sa urmariti filmuletul de mai jos:   ..
16,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti caietul de lucru "Evaluare initiala, continua si finala pentru 3-4 ani", conform curriculum 2019..
16,00 Lei
  Micul licurici ii ghideaza cu pasi mici pe prichindei in deprinderea tainelor limbii romane. Auxiliarul foloseste fise interactive care cuprind povestioare, imagini ce trebuie colorate si alte activitati simple, care vor face invatatul o activitate distractive. Pentru a intelege mai bin..
18,00 Lei
Auxiliarul cuprinde o gama diversificata de exercitii care ii vor initia pe pitici in invatarea cifrelor 1-3, a formelor geometrice cerc si patrat, precum si a culorilor rosu, albastru, galben. Nivelul de dificultate al cerintelor creste treptat, facand intelegerea notinulor de baza mult mai usoara ..
16,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Fisele de lucru sunt impartite pe grade de dificultate, astfel incat fiecare pagina contine cerinte ce pot fi rezolvate atat de prichindeii grupei mici, cat si de copiii grupei mari. Acestea sunt special marcate pentru a veni ..
18,00 Lei
Caietul de lucru se adreseaza prescolarilor din grupa mica. Scopul acestuia este sa-i initieze pe cei mici in invatarea semnelor grafice. Se pune accentul pe exercitii accesibile, care antreneaza elemente precum: punctul, tipuri de linii si combinatii intre acestea. Pe parcursul intregului caiet se ..
16,00 Lei
Fisele de lucru interactive il vor ajuta pe micutul tau sa comunice, sa-si imbogateasca vocabularul activ si pasiv, sa relationeze, sa faca alegeri si sa ia decizii. Structurat pe teme anuale de studiu, acest caiet contine versuri vesele si jucause, ghicitori amuzante care pun la incercare cunostint..
20,00 Lei
Iubim matematica si mediul inconjurator 3-4 ani
Disponibil in 2-3 zile
IN CURS DE RETIPARIRE!  Fisele de lucru interactive tintesc sa trezeasca copiilor interesul si dragostea pentru matematica si lumea inconjuratoare. Structurat pe teme anuale de studiu, auxiliarul impleteste cunoasterea cifrelor cu o prezentare larga a mediului, abordand numeroase teme (omul,..
20,00 Lei
Carticica de colorat pentru copii cu varsta de 3+, contine desene frumos realizate, ghicitori atractive si fise de lucru interactive, dornice sa fie lucrate. Aceasta introduce prichindeii in lumea vietuitoarelor, invatandu-i sa le recunoasca si furnizand informatii inedite despre ele cu ajutorul ghi..
18,00 Lei
Acest caiet este structurat pe proiecte tematice si abordeaza subiecte precum anotimpurile, sarbatorile, sentimentele. Continutul acestui auxiliar cuprinde toate cele cinci discipline: limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetic si creativ, respectiv psihomotoric. Pe parcursul caietului, ..
20,00 Lei
Acest auxiliar se foloseste de ilustratii si cerinte interactive pentru a ii initia pe copii in artele grafismului. Completand diverse desene, ei invata sa realizeze elementele grafice de baza, care le vor fi de folos mai tarziu cand vor invata sa scrie. Dupa parcurgerea intregului caiet, Rita-Vever..
16,00 Lei
Descoperirea animalelor si a plantelor prin ghicitori, alaturi de Rita Veverita este foarte distractiva! Desenele frumos realizate le vor crea copiilor o imagine clara si corecta asupra celor reprezentate. Fiecare fisa contine cate un desen si o ghicitoare aferenta acestuia. Pentru a va convinge ..
16,00 Lei
Vietuitoare salbatice - carticica de colorat (Se tipareste la comanda)..
18,00 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies