Categorii
Your Cart

Diplome gradinita

Diplome prescolari

In aceasta categorie, va propunem diverse modele de diplome pentru prescolari pe care le puteti oferi la final de an. Pe langa acestea, pentru serbarea de Craciun va punem la dispozitie Diploma de la Mos Craciun, atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Editura Caba va invita sa descoperiti Diploma "Bun Ramas Gradinita!". Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau chiar pentru participarea la anumite concursuri. ..
2,50 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma - cel mai bun recitator''. Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau chiar pentru participarea la anumite concursuri. In format A4, diplomele noastre vesele reprezinta cadoul perfect pentru elevii d..
2,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma - cel mai bun sportiv''. Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau chiar pentru participarea la anumite concursuri. In format A4, diplomele noastre vesele reprezinta cadoul perfect pentru elevii dum..
2,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma -  cel mai talentat povestitor". Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau chiar pentru participarea la anumite concursuri. In format A4, diplomele noastre vesele reprezinta cadoul perfect pent..
2,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma - fete vesele''. Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau chiar pentru participarea la anumite concursuri. In format A4, diplomele noastre vesele reprezinta cadoul perfect pentru elevii dumneavoast..
2,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma - Micul școlar'. Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau chiar pentru participarea la anumite concursuri. ..
2,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma - Micul scriitor'. Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau chiar pentru participarea la anumite concursuri. ..
2,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma Saptamana Verde (Micul Ecologist)". Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau pentru participarea la activitatile din cadrul Saptamanii Verde. ..
2,50 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma - micul pictor''. Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, pentru participarea la anumite concursuri. In format A4, diplomele noastre vesele reprezinta cadoul perfect pentru elevii dumneavoastra...
2,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti ''Diploma - rechizite''. Aceasta poate fi acordata atat prescolarilor, cat si scolarilor, la sfarsitul anului scolar sau chiar pentru participarea la anumite concursuri. In format A4, diplomele noastre vesele reprezinta cadoul perfect pentru elevii dumneavoastra..
2,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies