Categorii
Your Cart

Noutati

APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Structurata pe nivele de dificultate, lucrarea contine teste tip cu exercitii si probleme pentru clasele V-VIII, similare celor date la examenele de evaluare nationala precum si bareme de evaluare si notare...
20,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Structurata cronologic si pe nivele de dificultate, lucrarea contine teste cu exercitii si probleme pentru clasele V-VII similare celor date la examenele de evaluare nationala precum si bareme de evaluare si notare...
15,00 Lei
Tabla educativa multifunctionala (format A4)
Nou Pre-Comanda
Tabla educativa multifunctionala are o fata alba pentru marker semipermanent si jocuri cu magneti, o fata verde pentru scris/desenat cu creta si invatarea geometriei prin joc (atrage fire metalice usoare).  Urmele de marker sau creta se sterg cu o laveta umeda&nbs..
30,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Fisele de lucru sunt impartite pe grade de dificultate, astfel incat fiecare pagina contine cerinte ce pot fi rezolvate atat de prichindeii grupei mici, cat si de copiii grupei mari. Acestea sunt special marcate pentru a veni ..
15,00 Lei
Caietul destinat grupei mijlocii cuprinde diverse teme din viata reala, ajutandu-i pe cei mici sa descopere si sa deprinda obiceiuri, actiuni si activitati folositoare in fiecare zi. De asemenea, caietul urmareste integrarea copilului in societate, prin dezvoltarea si imbunatatirea limbajului si, re..
14,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti caietul de lucru "Evaluare initiala, continua si finala pentru 5-6 ani", conform curriculum 2019..
12,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti caietul de lucru "Evaluare initiala, continua si finala pentru 4-5 ani", conform curriculum 2019..
12,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Activitati matematice – caiet de lucru pentru 4-5 ani“.  In acest caiet, cu ajutorul Buburuzei, copiii vor descoperi atat principalele forme geometrice, cat si taina cifrelor pana la 5. De asemenea, acestia vor putea face diferenta intre obiecte de d..
15,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti caietul de lucru "Evaluare initiala, continua si finala pentru 3-4 ani", conform curriculum 2019..
12,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Activitati matematice – caiet de lucru pentru 5-6 ani“.  Prin intermediul acestui caiet, prescolarii vor parcurge exercitii diverse, cu scopul de a-si dezvolta abilitatile matematice. Invatarea, recunoasterea, scrierea si desenarea numerelor pana la 10, p..
15,00 Lei
REEDITAT! Fisele de lucru au rolul de a-i familiariza pe cei mici cu literele de tipar ale alfabetului, pentru a-i ajuta ulterior la recunoasterea si folosirea acestora. Prin intermediul acestui caiet, copiii vor aprofunda despartirea cuvintelor in silabe. De asemenea, acestia vor invata sa formule..
20,00 Lei
  Editura Caba va invita sa descoperiti „Dezvoltarea limbajului si a comunicarii – caiet de lucru pentru 3-4 ani“.  Acest auxiliar ii va initia pe cei mici in domeniul “Limba si comunicare”. Boboceii vor reusi sa descopere si, ulterior, sa recunoasca diverse obiecte si personaje de poves..
14,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Activitati matematice – caiet de lucru pentru 3-4 ani“.  Auxiliarul cuprinde o gama diversificata de exercitii care ii vor initia pe pitici in invatarea cifrelor 1-3, a formelor geometrice cerc si patrat, precum si a culorilor rosu, albastru, galben. Bubu..
14,00 Lei
Fisele de lucru interactive il vor ajuta pe micutul tau sa comunice, sa-si imbogateasca vocabularul activ si pasiv, sa relationeze, sa faca alegeri si sa ia decizii. Structurat pe teme anuale de studiu, acest caiet contine versuri vesele si jucause, ghicitori amuzante care pun la incercare cunostint..
16,00 Lei
IN CURS DE RETIPARIRE!  Fisele de lucru interactive tintesc sa trezeasca copiilor interesul si dragostea pentru matematica si lumea inconjuratoare. Structurat pe teme anuale de studiu, auxiliarul impleteste cunoasterea cifrelor cu o prezentare larga a mediului, abordand numeroase teme (omul, v..
16,00 Lei
  Micul licurici ii ghideaza cu pasi mici pe prichindei in deprinderea tainelor limbii romane. Auxiliarul foloseste fise interactive care cuprind povestioare, imagini ce trebuie colorate si alte activitati simple, care vor face invatatul o activitate distractive. Pentru a intelege mai bine de..
15,00 Lei
Auxiliarul cuprinde o gama diversificata de exercitii care ii vor initia pe pitici in invatarea cifrelor 1-3, a formelor geometrice cerc si patrat, precum si a culorilor rosu, albastru, galben. Nivelul de dificultate al cerintelor creste treptat, facand intelegerea notinulor de baza mult mai usoara ..
14,00 Lei
Caietul destinat grupei mijlocii cuprinde diverse teme din viata reala, ajutandu-i pe cei mici sa descopere obiceiuri si sa intreprinda activitati specifice varstei. In plus, acestia vor dobandi cateva notiuni de baza in ceea ce priveste vorbirea corecta, ordinea, comportamentul adecvat in societate..
18,00 Lei
Acest auxiliar vine in continuarea si completarea celorlalte caiete de fise de lucru adresate grupei mijlocii. Cu ajutorul lui Fluturel si al Albinutei cei mici vor porni intr-o calatorie  in universul cifrelor de la 1 la 5, al formelor geometrice si al operatiilor matematice simple. Fisele de ..
18,00 Lei
Acest auxiliar vine in continuarea caietului de 3-4 ani, adresandu-se grupei mijlocii. Continutul lui permite exersarea elementelor deja cunoscute si invatarea unor noi tipuri de exercitii grafice. Gama diversificata de cerinte si versurile vesele regasite la fiecare tema le vor capta atentia celor ..
15,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. In acest caiet, cu ajutorul Licuriciului, copiii vor descoperi atat principalele forme geometrice, cat si taina cifrelor pana la 5. De asemenea, acestia vor putea face diferenta intre obiecte de dimensiuni diferite: mare, mijl..
15,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. In acest caiet, cu ajutorul Furnicutei curioase, copiii vor descoperi bogatiile si misterele mediului inconjurator. Auxiliarul pentru 4-5 ani prezinta o intreaga gama de fise de lucru introductive ce surprind lumea vietuitoare..
14,00 Lei
APROBAT prin OMEN din 04.04.2018. Licuriciul Scaparici vine sa termine treaba inceputa de Scanteioara si Luminita, incheiand seria de „Activitati matematice“ pentru prescolari. Cei mici ajung in sfarsit sa deprinda toate cifrele de care au nevoie pentru a forma numere mai tarziu, formele geometrice,..
15,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Ultima publicatie din aceasta serie se adreseaza prescolarilor din grupa mare si are ca scop actualizarea si imbogatirea cunostintelor pe care cei mici le-au dobandit in anii precedenti. Caietul este structurat in 6 capitole c..
18,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Acest auxiliar incheie seria cu acelasi titlu, avand ca scop aprofundarea si imbogatirea notiunilor din domeniul stiintelor dobandite de cei mici in anii precedenti. Impreuna cu Dino si Dinolina, prescolarul grupei mari se va ..
18,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Auxiliarul ii ajuta pe viitorii scolari sa intre in clasa intai cu toate cunostintele de care au nevoie. Steluta se foloseste de imagini ce pot fi colorate, ghicitori, poezii si cerinte distractive pentru a ii indemna pe copii..
15,00 Lei
APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Furnicuta revine pentru a se asigura ca viitorii scolari au cunostintele necesare. Cu ajutorul acestui auxiliar, toate informatiile asimilate in ceilalti ani de gradinita sunt fixate si imbogatite. Prezentarea video a caietul..
15,00 Lei
Coloratul reprezinta o modalitate relaxanta si interactiva de a invata, mai ales pentru copiii aflati la varste fragede, asemenea prescolarilor. De aceea,  Editura Caba va invita sa patrundeti lumea fascinanta a profesiilor si a meseriilor, oferindu-i oportunitatea prichindelului dumneavoastra ..
10,00 Lei
Setul de planse Anotimpurile, format A3, contine 6 planse color...
50,00 Lei
Setul de planse Anotimpurile, format A4, contine 6 planse color...
25,00 Lei
Setul de planse IARNA, format A3, contine 7 planse color plastifiate (cu benzi folie magnetica pe verso), o fisa de colorat si mapa...
50,00 Lei
Setul de planse „IARNA“,  format A4, contine 7 planse color plastifiate (cu benzi folie magnetica pe verso), o fisa de lucru  si mapa transparenta...
25,00 Lei
Setul de planse PRIMAVARA, format A3, contine 7 planse color plastifiate (cu benzi folie magnetica pe verso), o fisa de colorat si mapa...
50,00 Lei
Setul de planse „PRIMAVARA“,  format A4, contine 7 planse color plastifiate (cu benzi folie magnetica pe verso), o fisa de lucru si mapa transparenta...
25,00 Lei
Setul de planse TOAMNA, format A3, contine 7 planse color plastifiate (cu benzi folie magnetica pe verso), o fisa de colorat si mapa...
50,00 Lei
Setul de planse „TOAMNA“,  format A4, contine 7 planse color plastifiate (cu benzi folie magnetica pe verso), o fisa de lucru si mapa transparenta...
25,00 Lei
Setul de planse VARA, format A3, contine 7 planse color plastifiate (cu benzi folie magnetica pe verso), o fisa de colorat si mapa...
50,00 Lei
Setul de planse „VARA“,  format A4, contine 7 planse color plastifiate (cu benzi folie magnetica pe verso), o fisa de lucru si mapa transparenta...
25,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Plansele pentru 1 Decembrie“ in format A4. Setul contine 2 planse color plastifiate si 2 fise de colorat. Acestea sunt frumos realizate si special create pentru micii romanasi, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei...
10,00 Lei
Setul de PRIMĂVARA ÎN SĂRBĂTORI, format A4, conține: 5 planșe color plastifiate (cu suport magnetic) + 2 fișe de lucru + 1 Diplomă + mapă transparentă...
20,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti jocul „Minigeo - forme si culori“. Minigeo este un joc didactic, ideal pentru copii de gradinita si scolari mici. Minigeo este prezentat sub forma unei coli de carton cu dimensiunile de 48 x 68 cm tiparita si stantata prin perfor liniar. Prin separare sau decup..
10,00 Lei
Omologat cu nr. 41153 / I / 08.12.2017. Editura Caba va invita sa descoperiti jocul „Scara numerica“ care contine 165 de jetoane carora li se pot atasa pastile de folie autocolanta pe verso pentru a fi folosite pe tabla magnetica, jetoanele sunt diferite pentru a ajuta la exersarea numararii, d..
10,00 Lei
Cumpara - Minigeo, material didactic ideal pentru elevii de clasele V-VIII pe care ii va ajuta sa descopere si sa inteleaga usor Geometria. Produsul se prezinta sub forma unei coli din carton de dimensiuni 48x68 cm tiparita si stantata prin perfor liniar din care puteti obtine..
10,00 Lei
Pastile magnetice rotunde, diametru 4 cm,  cu o fata adeziva - 16 buc...
10,00 Lei
Setul de SARBATORI DE IARNA, format A4, conține: 5 planșe color plastifiate (cu suport magnetic) + 2 fișe de lucru + 1 Diplomă + mapă transparentă...
20,00 Lei
Afişare 1 - 47 din 47 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies