Categorii
Your Cart

Invatamant primar

SE TIPARESTE LA COMANDA PE TIPAR DIGITAL! Exercitii si probleme de matematica pentru clasa a IV-a..
16,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Matematica si explorarea mediului – fise de lucru pentru clasa I“. Cartea cuprinde o gama larga de exercitii si probleme care imbina armonios matematica si explorarea mediului. Initial, elevii se obisnuiesc cu numerele pana la 31, ulterior ajungand sa efectuez..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Matematica – fise de lucru pentru clasa a II-a“. Cartea cuprinde diverse exercitii si probleme adecvate varstei copiilor din clasa a II-a. Acestia isi vor consolida cunostintele privind adunarea si scaderea, figurile si corpurile geometrice, dar si unitatile d..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Stiloul fermecat – caiet de scriere pentru clasa I“. Caietul incepe cu elemente grafice care au scopul de a-i ajuta pe elevi mai tarziu sa scrie corect literele alfabetului. Pe tot parcursul caietului, ei vor invata sa scrie citet, sa realizeze propozitii si d..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Caiet de teme interdisciplinare pentru clasa a II-a“. Cheia reusitelor scolare ale elevilor din clasa a II-a consta in organizarea activitatilor lor intelectuale atat pe parcursul fiecarui an scolar, cat si pe perioada vacantelor. Caietul se remarca prin abord..
5,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Caiet de teme interdisciplinare pentru clasa a III-a“. Cheia reusitelor scolare ale elevilor din clasa a III-a consta in organizarea activitatilor lor intelectuale atat pe parcursul fiecarui an scolar, cat si pe perioada vacantelor. Caietul se remarca prin abo..
5,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Comunicare in limba romana – fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Cartea ii ajuta pe copii sa desparta in silabe, sa exerseze semne grafice, sa recunoasca si sa scrie literele de tipar, iar apoi sa formuleze propozitii. De asemenea, pentru dezvoltarea com..
12,00 Lei
APROBAT de MEN - martie 2018. Editura Caba va invita sa descoperiti „Matematica si explorarea mediului– fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Materialul didactic imbina armonios cunoasterea mediului inconjurator cu matematica. Astfel, copiii vor invata despre animale si mediile lor de viata si ..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Dezvoltare personala – fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Acest caiet poate fi considerat o piatra de temelie in dezvoltarea armonioasa a copiilor, a personalitatii si a caracterului lor. Metodele folosite sunt in principal interactive, ajutand micul sc..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Copiii, matematica si mediul – fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Caietul cuprinde fise de lucru integrate despre mediul inconjurator, insotite de desene atractive. Acesta este interesant atat datorita informatiilor oferite sau aflate din ghicitori, cat..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Jocul cu calculatorul – caiet de lucru pentru clasa pregatitoare“. Caietul are scopul de a-i initia pe cei mici in lumea virtuala a calculatorului. Acesta contine reguli de utilizare a computerului, ilustratii amuzante, scurt istoric al aparatului foto si al v..
7,00 Lei
Cartea propusa sub denumirea „Invata limba engleza prin teatru“ constituie o modalitate eficienta de dezvoltare a competentei de comunicare in cadrul orelor de limba engleza, la clasele primare si gimnaziu, prin folosirea tehnicilor dramatice si a interpretarii unor scenarii autentice sau adaptate p..
7,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies