Categorii
Your Cart

Clasa I

Editura Caba va invita sa descoperiti „Matematica si explorarea mediului – fise de lucru pentru clasa I“. Cartea cuprinde o gama larga de exercitii si probleme care imbina armonios matematica si explorarea mediului. Initial, elevii se obisnuiesc cu numerele pana la 31, ulterior ajungand sa efectuez..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Stiloul fermecat – caiet de scriere pentru clasa I“. Caietul incepe cu elemente grafice care au scopul de a-i ajuta pe elevi mai tarziu sa scrie corect literele alfabetului. Pe tot parcursul caietului, ei vor invata sa scrie citet, sa realizeze propozitii si d..
10,00 Lei
Cartea propusa sub denumirea „Invata limba engleza prin teatru“ constituie o modalitate eficienta de dezvoltare a competentei de comunicare in cadrul orelor de limba engleza, la clasele primare si gimnaziu, prin folosirea tehnicilor dramatice si a interpretarii unor scenarii autentice sau adaptate p..
7,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies