Categorii
Your Cart

Clasa a VI-a

Limba si literatura romana pentru clasa a VI-a (Teorie, Aplicaţii, Teste de evaluare) Se tipareste la comanda!..
20,00 Lei
Matematica - exercitii si probleme pentru clasa a VI-a, partea I, ed. a II-a Acest produs este disponibil si in format pdf.  ..
10,00 Lei
Matematica - exercitii si probleme pentru clasa a VI-a, partea II, ed. a II-a Acest produs este disponibil si in format pdf...
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti jocul „Minigeo - forme si culori“. Minigeo este un joc didactic, ideal pentru copii de gradinita si scolari mici. Minigeo este prezentat sub forma unei coli de carton cu dimensiunile de 48 x 68 cm tiparita si stantata prin perfor liniar. Prin separare sau decup..
10,00 Lei
Cumpara - Minigeo, material didactic ideal pentru elevii de clasele V-VIII pe care ii va ajuta sa descopere si sa inteleaga usor Geometria. Produsul se prezinta sub forma unei coli din carton de dimensiuni 48x68 cm tiparita si stantata prin perfor liniar din care puteti obtine..
10,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies