Categorii
Your Cart

MATERIAL DIDACTIC pentru gimnaziu -MiniGEO-

MATERIAL DIDACTIC pentru gimnaziu -MiniGEO-
MATERIAL DIDACTIC pentru gimnaziu -MiniGEO-
  • Stock: In Stoc
  • ISBN: 978-606-8537-65-8
  • Interior: color
10,00 Lei

Cumpara - Minigeo, material didactic ideal pentru elevii de clasele V-VIII pe care ii va ajuta sa descopere si sa inteleaga usor Geometria.

Produsul se prezinta sub forma unei coli din carton de dimensiuni 48x68 cm tiparita si stantata prin perfor liniar din care puteti obtine minimum 66 de figuri geometrice plane.

Prin separare, decupare sau taiere veti avea toate formele geometrice plane studiate in gimnaziu: triunghi, dreptunghi, patrulater, paralelogram, dreptunghi, romb, patrat, trapez, hexagon, cer, dar si poligoane convexe sau concave, in dimensiuni diverse.

Din cele 7 forme ale patratului Tangram, prin combinare de tehnici de lucru anume, se pot realiza imagini stilizate ale unor obiecte reale.

Pentru intelegerea geometriei in spatiu, folositi betisoare, fire si superglue: de exemplu puteti reprezenta teorema celor trei perpendiculare, iar prin plierea formelor geometrice puteti ilustra unghiul diedru, unghiul unei drepte cu un plan, plane perpendiculare etc. Astfel, aptitudinea de a "vedea" in spatiu va deveni un punct forte.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies