Categorii
Your Cart

Termeni si Conditii

Compania care administreaza site-ul www.edituracaba.ro este S.C. EDITURA CABA S.R.L., cu sediul social in București, Sos. Mihai Bravu nr. 139-145, Bl. D10, sc. C, sectorul 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2234/2004 si avand codul fiscal: RO 16145466.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS. UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

Editura Caba isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul website-ului precum si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

 

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea Editurii Caba si, dupa caz, a altor persoane. Folosirea continutului fara acordul editurii sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

MARCI INREGISTRATE

Denumirea Editura Caba, precum si alte denumiri sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate lor, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale S.C. EDITURA CABA S.R.L.. Ele pot fi utilizate numai cu acordul editurii; utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

 

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Editura Caba si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Editura Caba nu se face raspunzatoare pentru niciun fel de daune cauzate de intreruperi, erori, omisiuni, corecturi sau anulari ale serviciului. Mai mult, Editura Caba nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio scadere a performantei, intarziere in operare sau in transmitere, defectiune a liniilor de comunicare şi virusi informatici transmisi ca urmare a accesarii de către utilizator a site-ului www.edituracaba.ro, ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi (inclusiv disponibilitatea cartilor si altor produse prezentate in site).

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

 

MODIFICARI

Editura Caba isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate pe aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies