Categorii
Your Cart

Alfi ne învață - caiet de lucru pentru 5-6 ani, volumul I (saptamanile 1 - 17)

Alfi ne învață - caiet de lucru pentru 5-6 ani, volumul I (saptamanile 1 - 17)
Nou
Alfi ne învață - caiet de lucru pentru 5-6 ani, volumul I (saptamanile 1 - 17)
  • Stock: In Stoc
  • ISBN: 12345678910 vol1
22,00 Lei

    Auxiliarele ,,Alfi ne învață” sunt instrumente de lucru, structurate pe nivele de vârstă 3-4 ani, 4-5 ani și 5-6 ani, și vin în ajutorul cadrelor didactice pentru a le dezvolta preșcolarilor sentimente pozitive față de lucrul cu cartea, prin activitățile independente de căutare șdescoperire a informațiilor noi. Ele au scopul de a le evalua cunoștințele, abilitățile însușite în urma derulării unui proiect tematic sau a unei teme săptâmânale independente.

    Prin exercițiile distractive, imaginile viu colorate și conținuturile accesibile nivelului de vârstă al preșcolarilor, aceste caiete introduc copiii în minunata lume a cunoașterii, copiii simțind totul ca pe o joacă, obișnuindu-se în același timp cu munca și gândirea independentă.

    În aceste auxiliare se găsesc sarcini pentru dezvoltarea și îmbogățirea vocabularului, pentru dezvotarea imaginației, a îndemânării, sarcini cu caracter integrat și interdisciplinar, deoarece într-un singur caiet sunt abordate toate domeniile experențiale pentru fiecare temă studiată săptămânal.

    Auxiliarele sunt realizate în conformitate cu prevederile Curriculumului pentru educație timpurie, 2019, sprijininind cadrele didactice să-l implementeze cu succes în procesul didactic, respectând nevoile, particularitățile individulale și de vârstă ale preșcolarilor.

    Pentru această serie, vă oferim îndrumătoare metodice care vă vor ghida prin fiecare lecție.

Pentru a vizualiza continutul caietului de gradinita, va invitam sa urmariti filmuletul de mai jos:   

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies