Categorii
Your Cart

Chiriac Maria

  Editura Caba va invita sa descoperiti „Dezvoltarea limbajului si a comunicarii – caiet de lucru pentru 3-4 ani“.  Acest auxiliar ii va initia pe cei mici in domeniul “Limba si comunicare”. Boboceii vor reusi sa descopere si, ulterior, sa recunoasca diverse obiecte si personaje de p..
15,00 Lei
Micuta albina ii va indruma pe pitici catre descoperirea mediului ce ne inconjoara. Cele mai importante subiecte abordate se refera la vietuitoare si plante, sanatate, sarbatori, anotimpuri, mijloace de transport, la nivelul varstei de 3-4 ani. Desenele viu colorate ii vor ajuta pe cei mici sa-si fo..
15,00 Lei
Caietul este foarte bine structurat si vine in sprijinul cadrelor didactice din gradinitele cu program normal. Acesta cuprinde sugestii de teme saptamanale/proiecte, sugestii pentru portofoliul educatoarei, sugestii de activitati extracurriculare si exemple de completare a caietului. Se tipareste la..
30,00 Lei
Editura Caba va propune „Caietul educatoarei pentru gradinite cu program prelungit“. Caietul este foarte bine structurat si vine in sprijinul cadrelor didactice din gradinitele cu program prelungit. Acesta este adecvat unui astfel de program, avand un numar mai mare de pagini destinate completari..
35,00 Lei
Acest caiet este structurat pe proiecte tematice si abordeaza subiecte precum anotimpurile, sarbatorile, sentimentele. Continutul acestui auxiliar cuprinde toate cele cinci discipline: limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetic si creativ, respectiv psihomotoric. Pe parcursul caietului, ..
18,00 Lei
Reeditat si abia iesit dinn tipar! APROBAT de Ministerul Educatie Nationale prin OMEN nr. 3022 / 08.01.2018. Ultimul caiet din seria de activitati integrate vine pentru a realiza o recapitulare totala a cunostiintelor asimilate in anii de gradinita, aducand cateva elemente de noutate si pregatind..
26,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies