Categorii
Your Cart

Mocanu Catalina-Felicia

Caietul destinat grupei mijlocii cuprinde diverse teme din viata reala, ajutandu-i pe cei mici sa descopere si sa deprinda obiceiuri, actiuni si activitati folositoare in fiecare zi. De asemenea, caietul urmareste integrarea copilului in societate, prin dezvoltarea si imbunatatirea limbajului si, re..
15,00 Lei
Dezvoltarea limbajului si a comunicarii – caiet de lucru pentru 5-6 ani
In Stoc
REEDITAT! Fisele de lucru au rolul de a-i familiariza pe cei mici cu literele de tipar ale alfabetului, pentru a-i ajuta ulterior la recunoasterea si folosirea acestora. Prin intermediul acestui caiet, copiii vor aprofunda despartirea cuvintelor in silabe. De asemenea, acestia vor invata sa formu..
21,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Activitati matematice – caiet de lucru pentru 4-5 ani“.  In acest caiet, cu ajutorul Buburuzei, copiii vor descoperi atat principalele forme geometrice, cat si taina cifrelor pana la 5. De asemenea, acestia vor putea face diferenta intre obiecte de..
16,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Activitati matematice – caiet de lucru pentru 5-6 ani“.  Prin intermediul acestui caiet, prescolarii vor parcurge exercitii diverse, cu scopul de a-si dezvolta abilitatile matematice. Invatarea, recunoasterea, scrierea si desenarea numerelor pana la 10,..
16,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies