Categorii
Your Cart

Clasa pregatitoare

Editura Caba va invita sa descoperiti „Comunicare in limba romana – fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Cartea ii ajuta pe copii sa desparta in silabe, sa exerseze semne grafice, sa recunoasca si sa scrie literele de tipar, iar apoi sa formuleze propozitii. De asemenea, pentru dezvoltarea com..
12,00 Lei
APROBAT de MEN - martie 2018. Editura Caba va invita sa descoperiti „Matematica si explorarea mediului– fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Materialul didactic imbina armonios cunoasterea mediului inconjurator cu matematica. Astfel, copiii vor invata despre animale si mediile lor de viata si ..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Dezvoltare personala – fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Acest caiet poate fi considerat o piatra de temelie in dezvoltarea armonioasa a copiilor, a personalitatii si a caracterului lor. Metodele folosite sunt in principal interactive, ajutand micul sc..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Copiii, matematica si mediul – fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Caietul cuprinde fise de lucru integrate despre mediul inconjurator, insotite de desene atractive. Acesta este interesant atat datorita informatiilor oferite sau aflate din ghicitori, cat..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Jocul cu calculatorul – caiet de lucru pentru clasa pregatitoare“. Caietul are scopul de a-i initia pe cei mici in lumea virtuala a calculatorului. Acesta contine reguli de utilizare a computerului, ilustratii amuzante, scurt istoric al aparatului foto si al v..
7,00 Lei
Cartea propusa sub denumirea „Invata limba engleza prin teatru“ constituie o modalitate eficienta de dezvoltare a competentei de comunicare in cadrul orelor de limba engleza, la clasele primare si gimnaziu, prin folosirea tehnicilor dramatice si a interpretarii unor scenarii autentice sau adaptate p..
7,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies