Categorii
Your Cart

Auxiliare Clasa pregatitoare

Editura Caba va invita sa descoperiti „Comunicare in limba romana – fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Cartea ii ajuta pe copii sa desparta in silabe, sa exerseze semne grafice, sa recunoasca si sa scrie literele de tipar, iar apoi sa formuleze propozitii. De asemenea, pentru dezvoltarea com..
12,00 Lei
APROBAT de MEN - martie 2018. Editura Caba va invita sa descoperiti „Matematica si explorarea mediului– fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Materialul didactic imbina armonios cunoasterea mediului inconjurator cu matematica. Astfel, copiii vor invata despre animale si mediile lor de viata si ..
10,00 Lei
Editura Caba va invita sa descoperiti „Dezvoltare personala – fise de lucru pentru clasa pregatitoare“. Acest caiet poate fi considerat o piatra de temelie in dezvoltarea armonioasa a copiilor, a personalitatii si a caracterului lor. Metodele folosite sunt in principal interactive, ajutand micul sc..
10,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Vezi politica de utilizare cookies